Stran uporablja piškotke Sprejmi Zavrni Več o piškotkih nastavljenih na strani.
     
 

Pomoč pri nakupih

I. Kako nakupujem v spletni knjigarni Geonavtik?

Nakupovanje v spletni knjigarni Geonavtik je preprosto, varno in hitro. Vse kar potrebujete za nakup je le vaš spletni brskalnik in nekaj minutk časa.
 
Postopek nakupovanja je sledeči:
 1. 1. Med brskanjem po rubrikah izberemo željeno delo
 2. 2. Ob delu desno se pojavi gumbek "Dodaj v košarico". Pomembno je, da  izdelek damo v košarico, s katero bom opravili nakup.
 3. 3. Ko smo izbrali vse željene artikle, kliknemo na desni gumbek "K blagajni"
 4. 4. Pričakal vas je obrazec, kjer vpišete svoje podatke.
 5. 5. S klikom na gumb "Zaključi nakup" potrdite naročilo.
S tem je nakup končan. V odvisnosti od izbranega načina dostave, vas bo vaše naročilo pričakalo na vašem domu.
 
V primeru kakršnihkoli težav pri nakupih nas pokličite na 01/ 252 70 27, ali pišite na info@geonavtik.com

Splošni pogoji nakupovanja v spletni knjigarni Geonavtik

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI

Spletno trženje geonavik.com izvaja Geonavtik d.o.o., Kongresni trg 1, 1000 Ljubljana, Družba je vpisna v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani. Osnovni kapital je 7.500,00 EUR. Družba je zavezana za plačilo DDV, id.št.: SI17673976. Direktor družbe je Rok Ingolič.

(v nadaljevanju teh splošnih pogojev »ponudnik«)

Pogodba po teh splošnih prodajnih pogojih se sklepa med ponudnikom in naročnikom blaga ponudniku na spletni knjigarni geonavtik.com

(v nadaljevanju teh splošnih pogojev »kupec«)

Potrditev naročila

Ponudnik po prejemu  potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik si pridržuje pravico, da po potrebi pokliče kupca na njegovo telefonsko številko. S klikom na gumb "Oddaj naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom navedenih prodajno - plačilnih pogojev.

Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave.Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku. Pogodba o nakupu izdelkov ali naročilu storitev med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Pogodba je shranjena pri podjetju GEONAVTIK D.O.O., v knjigarni Geonavtik, Kongresni trg 1, 1000 Ljubljana. Dostop do pogodbe je možen z osebnim dokumentom pogodbene stranke v knjigarni Geonavtik, Kongresni trg 1, 1000 Ljubljana.

Odprema blaga

Pošiljka je odpremljena v dveh delovnih dneh od dneva prejetja naročila. Kupec ob oddaji naročila lahko izbere tudi drugačen način dostave - v tem primeru se odprema pošiljke izpelje skladno z željami kupca. Blago dostavljamo iz zaloge.

Naročilo v čakalni vrsti

V primeru naročila knjig, ki so razprodane ali trenutno niso na zalogi, po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v čakalno vrsto. Kupcu so izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni na spletni strani.

Načini plačila

Plačilo celotne kupnine po povzetju.

Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR) z DDV preračunane po tečaju 1 EUR = 239,64 SIT. Veljajo cene in ostale ugodnosti (popusti, darila, način dostave, soudeležbe pri poštnini) na dan oddaje naročila. Ob prejetem blagu prejmete tudi  veljavni originalni račun.

Način in stroški dostave

 • Redna dostava (Pošta Slovenije), dostava možna tako dopoldne ali popoldne,
 • Hitra pošta TNT (Door To Door)  dostava je možna v dopoldanskem času.
 • Osebni prevzem v knjigarni Geonavtik, Kongresni trg 1, 1000 Ljubljana

Varnost  

Jamčimo, da je vsak nakup v spletni knjigarni geonavtik.com varen.

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Ponudnik v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Podatki uporabnika v nobenem primeru ne bodo predani tretji osebi.

Pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

S potrdilom nakupa dovoljujete, da GEONAVTIK d.o.o. in njena poslovna enoa: Geonavtik knjigarna, Kongresni trg 1, Ljubljana, vzpostavi, vodi in vzdržuje ter upravlja z vašimi osebnimi podatki, in vam ob tem zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 59/99, 57/01). Vašo davčno številko in kraj davčnega urada potrebujemo v skladu z Zakonom o dohodnini, ki zahteva prijavo vrednosti daril, če so le te vključene v ponudbo.

Komunikacija

Z uporabnikom sme ponudnik stopiti v stik prek komunikacijskih sredstev na daljavo le, če temu prvi izrecno ne nasprotuje.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 30 dneh od prejema blaga na naslov geonavtik@siol.net oz.  KNJIGARNA GEONAVTIK, Kongresni trg 1, 1000 Ljubljana. Obvestilo o odstopu od pogodbe mora biti v pisni obliki in je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 30 dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu od pogodbe. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Knjige ali drugo blago nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno, na naslov KNJIGARNA GEONAVTIK, Kongresni trg 1, 1000 Ljubljana.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek  vračila blaga. Denar za nakup blaga in poštnino za prejem blaga vam vrnemo. Plačate le poštnino za vračilo blaga na naslov Geonavtik, Kongresni trg 1, 1000 Ljubljana.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov ter Zakon o obligacijskih razmerjih.

V ta namen ima ponudnik sistem obravnavanja pritožb in določeno osebo, s katero se, ob težavah, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti.

S klikom na gumb »Oddaj naročilo« potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno plačilnih pogojev, ki so in ste bili ob nakupu izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku in po slovenski veljavni zakonodaji.

Želimo vam veliko prijetnih nakupov!

 

 
 
 
 
  Pozdravljeni
 • Prijava
 • Nov uporabnik

  1. 888 Pristanov In Zalivov
  2. NavtiČne Karte V Setu Male Severni Del
  3. NavtiČne Karte V Setu Male JuŽni Del
  4. Nautički Peljar Hrvatskog Jadrana
  5. Morsko Prase - Mitja Zupančič
  1. Z Motorjem Po Sloveniji 3 1:195.000
  2. Konec Tedna Na Izlet: Po Sloveniji In Za
  3. Drobtinice Z Mize
  4. IZPIT ZA ČOLN - paket za samostojno učenje
  5. SLOVENIJA - MOTORISTIČNI ATLAS
  1. Peljar - Navtični vodnik, hrvaški Jadran - Sever 2.dop.izd.
  2. HrvaŠka Obala(0460-1)
  3. Mornarski Vozli
  4. Navtične Karte v setu male posamezni del
  5. 888 Pristanov In Zalivov
  Katera tema navtičnih večerov vas zanima?

    tekmovalno jadranje
    avanturistično jadranje
    jadralsko-potopisni vecer
    družinsko jadranje
    potopisi
    večeri na temo knjižnega dela
    nič od tega
   

  Če želite prejemati obvestila in novosti, vpišite svoj email:

  GEA večeri
  Valovi večeri